Coverderm Perfect Legs láb- és testalapozó

Egyedülálló technológia!

Búcsú a visszeres, foltos lábaktól!

A Coverderm Perfect Legs egy olyan forradalmi alapozó, amely tökéletesen és diszkréten elrejt bármilyen foltot vagy hibát a lábon és a testen, úgy, mint a visszértágulat, visszérgyulladás, striák, vitiligo, forradások, égések, pigment foltok, napfoltok, anyajegy, horzsolás, vagy tetoválás. Krémes, elasztikus állaga miatt könnyű felvinni és kis mennyiség is elegendő a teljesen sima bőrfelület eléréséhez. Használhatjuk csak a problémás területre vagy a teljes lábra is.

A Coverderm Perfect Legs 100%-ig vízálló, nem kenődik el, fent marad anélkül, hogy elzárná a pórusokat és anélkül, hogy „megtörne” vagy “csíkot hagyna”még szélsőséges körülmények között is (sportolás, úszás, szauna).

A Coverderm Perfect Legs 16-os fényvédő faktorral rendelkezik (UVA/UVB), amely megvédi a láb és a test érzékeny bőrfelületét (pl. visszértágulat) a napsugárzás káros hatásaitól. Csak ásványi fényszűrőket tartalmaz. Hypoallergén, minden bőrtípusra ajánlott, akár mindennapos használatra. Fixálása Coverderm Finishing Powder-rel történik.

50 ml kiszerelés

9 természetes színárnyalat

perfectlegs

Bruttó ár:8.590 Ft
Kedvezmény
Árnyalat választása: