Coverderm Webshop

Switch to desktop Register Login

Árgarancia

Vásárlás előtt

Amennyiben Önnek tudomása van arról, hogy valamely Magyarországon bejegyzett és működtetett, magyarországi székhellyel rendelkező üzletben, webáruházban, a www.coverderm.hu által forgalmazott termék kedvezőbb áron megvásárolható, a vevőnek lehetősége van a forgalmazott terméket az alacsonyabb áron megvásárolni.

A www.coverderm.hu még többet nyújt, hogy Ön biztosan a legalacsonyabb áron juthasson a kiválasztott termékhez! 

A www.coverderm.hu Árgaranciájával, az Ön által talált legalacsonyabb ártól még olcsóbban vásárolhat!

Amennyiben a bejelentése igazolást nyer, a www.coverderm.hu nemcsak az alacsonyabb áron adja termékét, hanem abból még  5% kedvezményt biztosít, hogy Ön biztosan jól járjon.

Feltételek

 1. A termék a másik hazai kereskedő ajánlatában kedvezőbb áron legyen megtalálható és vásárlás napján raktáron elérhető.
 2. A két termék legyen azonos:
  azonos típus / színkód / csomagolás,
  azonos áfa tartalom (%),
  árban foglalt azonos szállítási feltételek
  a termék legyen új és valóban átvehető a vásárlás napján..Ne legyen sérült vagy lejárt dátumú áru vagy bemutató darab, magánszemély által történő eladás.
 3. A két termék árába bele tartozik a szállítási költség is (tehát ha valahol bizonyos összeg feletti ingyenes kiszállítás biztosított, akkor az is kedvezménynek számít).

Az Árgarancia nem terjed ki kiárusításban, végkiárusításban, árverésen, vagy csoportos vásárlási ajánlatok (bónusz vagy kuponért) megvehető termékekre.

Kérem, hívjon minket bizalommal!